L o u i s    K i s s e l s

Ik ben 64 jaar, groeide op in een agrarisch milieu, opgeleid tot arbeidsconsulent (Gewestelijk Arbeidsbureau), werd gemeenteambtenaar (Sociale - en Algemene Zaken), studeerde rechten, ben bedrijfsondersteuner bij Assurantiekantoor Bovens in Maastricht -het bedrijf van echtgenote Jolande-  werk gedeeltelijk in dienstbetrekking en startte Fides Zorg  in  2019. 
Ik ben een geboren optimist, serieus, zakelijk, gemotiveerd, zorgvuldig en zorgzaam.


J o l a n d e    B o v e n s

Omgekeerd ondersteun ik Louis in Fides Zorg. Ik werk als zelfstandig assurantietussenpersoon met kantoor aan huis. Omdat Louis en ik het kantoor delen is het makkelijk onze werkzaamheden op elkaar af te stemmen. Zo kan het zijn dat ik u bij afwezigheid van Louis in eerste instantie van dienst ben, waarna Louis de verdere dienstverlening op zich neemt. Zo wordt u steeds geholpen door een van ons beiden en dat is wel zo vertrouwd.


Z o r g m a k e l a a r
Het komt voor dat u behoefte heeft aan dienstverlening die wij u niet kunnen bieden. Denk aan medische zorg of een woningaanpassing. Wij helpen u daarbij maar zijn géén zorgmakelaar. Hèt verschil met een zorgmakelaar is dat wij de diensten normaliter zelf verrichten. Wij hebben geen personeel, zodat een persoonlijk relatie gewaarborgd is.

Fides Zorg
Pastoor Heijnenstraat 10
6227 TE Maastricht

KvK nummer       73598976
btw-id    NL001540275B62

E-mail      [email protected]
Telefoon                 043   356  18  98
                                 06   38 50 75 57


Bank        NL81 SNSB 0783 3229 76